Ügyvédi Irodánk klasszikus ügyvédi tevékenységet végez, okiratok készítésével, ellenjegyzésével, peres-, és nem peres, valamint egyéb eljárásokban történő jogi képviselettel, jogi tanácsadással foglalkozunk. Továbbá – az előbbiekben felsoroltakkal összefüggésben – ügyvédi letét őrzését és kezelését végezzük.

Okiratok szerkesztése és ellenjegyzése

Ügyvédi Irodánk vállalja az élet minden területén jelentkező szerződések elkészítését, ellenjegyzését, előzetes konzultáció és az igények felmérése alapján.

Jogi képviselet

Ügyvédi Irodánk magánszemélyek és gazdasági társaságok jogi képviseletét egyaránt ellátja peres- és nem peres, valamint egyéb eljárásokban bíróságok és más hatóságok előtt.

Állandó megbízás alapján folyamatos jogi képviseletet is látunk el megbízóink számára.

Jogi tanácsadás

Ügyvédi Irodánk bármely a szakterületeinkhez igazodó jogi vonatkozású kérdésben nyújt szakszerű jogi tanácsot. Az ügyben keletkezett iratok áttekintését és az aktuális helyzet felmérését követően tájékoztatást adunk a lehetséges jogi megoldásokról, eljárásokról, azok várható költségeiről.

Letétkezelés

A tevékenységeinkhez kapcsolódóan az adott ügyvédi megbízás keretében – írásbeli szerződés alapján – pénz, készpénz-helyettesítő fizetési eszköz, utalvány, értékpapír vagy más okirat ügyvédi letéti őrzését és kezelését végezzük.

Ingatlanközvetítés

Kiegészítő tevékenységként ingatlanközvetítéssel is foglalkozunk, látogasson el a www.illich.hu weboldalunkra!

TÁJÉKOZTATÁS

Az Illich Ügyvédi Iroda ügyvédei rendelkeznek az elektronikus cégeljáráshoz és elektronikus fizetési meghagyásos eljáráshoz szükséges minősített elektronikus aláírás létrehozására alkalmas tanúsítvánnyal.